TRÆNINGSCENTER

Hermed en lille opdatering på nyeste restriktioner vedrørende træning i vores træningscenter.
Fra d. 24/12 er der krav om gyldigt Coronapas for at selvtræne hos os. Dette tjekkes ved stikprøvekontrol. Der skal samtidig bæres mundbind ved ankomst og ophold i omklædningsrum, men ikke under selve træningen.
HUSK at alle skal chippe deres kort ved ankomst, også selv om I kommer flere sammen, da vi skal registrere alle brugere ved evt. smittetilfælde.
 
Der er normale åbningstider i træningscenteret:
Mandag- Fredag: 6-22
Lørdag-Søndag: 6-17
(Nytårsaftensdag lukker vi dog døren kl. 17)
 
Glædelig Jul og Godt Nytår
mvh. Auning Fysioterapi og Træning


 Endelig åbner Træningscenteret

 

OPDATERET 04-05-2021

 Genåbningen kommer dog til at foregå med diverse restriktioner, som desværre giver nogle ændringer ift. den normale træningssituation.

 Det kræver fremvisning af gyldigt Coronapas før træning.

Det betyder at man skal fremvise et coronapas der viser at man enten er fuldt vaccineret, har været smittet med corona indenfor 6 mdr. eller at man har fået en negativ en coronatest indenfor de seneste 72 timer. Vi er forpligtet til at tjekke coronapas før træning for at vi må åbne, og dette betyder desværre ændrede åbningstider, samt at man ikke kan chippe sig ind i centeret selv.

 Åbningstider gældende fra torsdag 6/5 er derfor:
 

Mandag - Torsdag 8-17

Fredag 8-15

Lørdag 9-12 (Søndag og Helligdage er der lukket)


Man skal komme ind af hoveddøren og henvende sig til personale. (Ring evt. på klokken.)
Disse åbningstider gælder indtil restriktioner ifm. træning ophæves.

 Priser:

Som kompensation for de ændrede adgangsforhold, har vi besluttet at nye medlemmer i denne periode  får gratis oprettelse/instruktion (normalpris 150 kr.) Nuværende medlemmer træner gratis resten af maj måned. Herudover giver vi en rabat til alle, på 50 kr./måned sålænge restriktionerne er gældende.

Hvis man ikke har lyst til at træne under disse omstændigheder, er det selvfølgelig muligt at sætte sit Træningskort i bero; perioden på månedskort forlænges automatisk indtil man ønsker at starte træning op igen og forudbetalinger på løbende abonnement modregnes automatisk i næste periode.

 Tryghed i Træning

Vi holder fast i vores eget loft på max. 10 personer der træner samtidigt. Dette giver en tryghed i træningen, der så kan foregå i et sikkert miljø med god plads og afstand, hvor hygiejnen kan holdes i top med tilgængelig sprit i rigelige mængder.

  Med venlig hilsen

Auning Fysioterapi og Træning