Endelig åbner Træningscenteret

 

OPDATERET 04-05-2021

 Genåbningen kommer dog til at foregå med diverse restriktioner, som desværre giver nogle ændringer ift. den normale træningssituation.

 Det kræver fremvisning af gyldigt Coronapas før træning.

Det betyder at man skal fremvise et coronapas der viser at man enten er fuldt vaccineret, har været smittet med corona indenfor 6 mdr. eller at man har fået en negativ en coronatest indenfor de seneste 72 timer. Vi er forpligtet til at tjekke coronapas før træning for at vi må åbne, og dette betyder desværre ændrede åbningstider, samt at man ikke kan chippe sig ind i centeret selv.

 Åbningstider gældende fra torsdag 6/5 er derfor:
Mandag - Torsdag 8-17, Fredag 8-15 og Lørdag 9-12. (Søndag og Helligdage er der lukket)
Man skal komme ind af hoveddøren og henvende sig til personale. (Ring evt. på klokken.)
Disse åbningstider gælder indtil restriktioner ifm. træning ophæves.

 Priser:

Som kompensation for de ændrede adgangsforhold, har vi besluttet at nye medlemmer i denne periode  får gratis oprettelse/instruktion (normalpris 150 kr.) Nuværende medlemmer træner gratis resten af maj måned. Herudover giver vi en rabat til alle, på 50 kr./måned sålænge restriktionerne er gældende.

Hvis man ikke har lyst til at træne under disse omstændigheder, er det selvfølgelig muligt at sætte sit Træningskort i bero; perioden på månedskort forlænges automatisk indtil man ønsker at starte træning op igen og forudbetalinger på løbende abonnement modregnes automatisk i næste periode.

 Tryghed i Træning

Vi holder fast i vores eget loft på max. 10 personer der træner samtidigt. Dette giver en tryghed i træningen, der så kan foregå i et sikkert miljø med god plads og afstand, hvor hygiejnen kan holdes i top med tilgængelig sprit i rigelige mængder.

  Med venlig hilsen

Auning Fysioterapi og Træning

 

05/03-2021

Træningscenteret er LUKKET midlertidigt

 
 
Behandlinger samt genoptræning/holdtræning m. henvisning fra lægen må fortsætte uændret.
 
TRÆNINGSCENTERET
Efter de seneste udmeldinger fra regeringen om forlængede restriktioner, er vores Træningscenter fortsat lukket.
Vi har fuld forståelse for nødvendigheden af at gøre noget ved den aktuelle situation, omend vores lokaler næppe udgør en stor smittebombe.
Derfor er Træningscenteret fortsat lukket. Vi opdaterer vores hjemmeside og facebookside løbende i takt med nye informationer.
Træningskort stilles i bero; perioden på månedskort forlænges automatisk når vi genåbner og forudbetalinger på løbende abonnement modregnes automatisk i næste periode.
 
FYSIOTERAPI
Da vi er en del af Sundhedsvæsenet må/skal vi fortsætte med fysioterapi behandlinger og genoptræning på samme måde som vi har gjort i den seneste tid.
Behandlingen foregår i et trygt miljø med værnemidler og rigelig afspritning efter alle retningslinjer.
 
Med venlig hilsen
Auning Fysioterapi og Træning


 28/10-2020

Krav om mundbind


Fra Sundhedsstyrrelsen ifm. Covid-19
 

Sundhedsstyrelsen kræver nu, at der bæres mundbind/visir ved ankomst og afgang fra holdtræning eller selvtræning i Træningscentret. Derimod skal værnemidler ikke bæres under træning og omklædning.

Derudover er det også blevet et krav, at både behandler, patienter/borgere og pårørende bruger ansigtsværne-midler i behandlingssituationer, når der ikke kan holdes 2 meters afstand.

Dette gælder også i vores venteværelse

Mvh. Auning Fysioterapi og Træning