11/12-2020

Træningscenteret LUKKER midlertidigt

 
 
Behandlinger må fortsætte uændret.
 
TRÆNINGSCENTERET
I forlængelse af de nye retningslinjer udmeldt i dag, blev det desværre vores tur til at lukke vores træningscenter.
Vi har fuld forståelse for nødvendigheden af at gøre noget ved den aktuelle situation, omend vores lokaler næppe udgør en stor smittebombe.
Derfor lukker træningscenteret fra fredag 11/12 kl. 16 og indtil videre til søndag 3/1.
Træningskort stilles i bero; perioden på månedskort forlænges automatisk når vi genåbner og forudbetalinger på løbende abonnement modregnes automatisk i næste periode.
Vi håber på et snarligt fald i smittetallene, så det bliver muligt at starte træningscenteret hurtigt op  i det nye år, så vi alle kan komme godt igang med 2021.
 
FYSIOTERAPI
Da vi er en del af Sundhedsvæsenet må/skal vi fortsætte med fysioterapi behandlinger og genoptræning på samme måde som vi har gjort i den seneste tid.
Behandlingen foregår i et trygt miljø med værnemidler og rigelig afspritning efter alle retningslinjer.
 
Med venlig hilsen
Auning Fysioterapi og Træning 28/10-2020

Krav om mundbind


Fra Sundhedsstyrrelsen ifm. Covid-19
 

Sundhedsstyrelsen kræver nu, at der bæres mundbind/visir ved ankomst og afgang fra holdtræning eller selvtræning i Træningscentret. Derimod skal værnemidler ikke bæres under træning og omklædning.

Derudover er det også blevet et krav, at både behandler, patienter/borgere og pårørende bruger ansigtsværne-midler i behandlingssituationer, når der ikke kan holdes 1 meters afstand, og 2 meters afstand hvis man ved, at patient/borger er i øget risiko.

Dette gælder også i vores venteværelse

Mvh. Auning Fysioterapi og Træning