Styrk muskler og led i klinikkens træningscenter

Hvis du er en af dem, der i Covid 19 nedlukningen har opsparet en masse indebrændt energi eller blot har brug for at trimme kroppen eller konditionen lidt, er det en oplagt mulighed at genstarte de fysiske udfoldelser i vores nye og større lokaler. 

Vi kan tilbyde diverse former for styrke-/ og konditionstræning i lokaler med mere plads og med flere maskiner, end i vores tidligere lokaler. Der er ligeledes mulighed for holdtræning.

Vores træningscenter er udstyret med træningsmaskiner til alle de store muskelgrupper. Derudover er der crosstrainer, motionscykler, løbebånd og romaskine. Der er derfor rig mulighed for at styrke alle kroppens muskler, samt at træne konditionen.

Der er to omklædningsrum med badefaciliteter, som kan benyttes i forbindelse med træningen samt skabe med lås, hvis du ønsker at opbevare dine ting, mens du træner.

Træningen vil foregå med instruktion fra en fysioterapeut, og vil derfor være med et højt fagligt niveau der også tager hensyn til diverse skavanker.

For at genoptage eller opstarte træning bedes du kontakte os på 86 48 12 19 eller komme forbi klinikken mandag, onsdag eller fredag mellem 8-12, så vi kan oprette dig med et chipkort.

 

Ved at følge nedenstående link, kan du se vores ordensregler for træning i Træningscenteret. Det er meget vigtigt at disse læses inden træning, så vi alle er med til at mindske smitterisikoen.

Corona ordensregler i træningscenteret.pdf

 
 

Du kan bestille eller aflyse en tid ved at ringe på

tlf.: +45 86 48 12 19

 
i tidsrummet mandag-fredag fra kl. 8-12.

Kontakt Auning Fysioterapi

Afbud skal ske senest dagen før den planlagte behandling.

Der kan ikke ske tidsbestilling eller afbud pr. mail.