Zoneterapi

Klinikken tilbyder behandlinger med zoneterapi ved zoneterapeut Louise Mønsted Christensen. Ring til klinikken på +45 86481219 for at høre mere og/eller bestille tid.

Priser for zoneterapi

Du kan se prisen for zoneterapi på siden Priser for behandling.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform der gennem de sidste 30-40 år er blevet en etableret og anerkendt terapi i Danmark. Zoneterapi tager udgangspunkt i at bringe kroppen tilbage i en optimal balance ved at påvirke specifikke reflekszoner under fødderne. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen, hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone kan det hænge sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner ved trykmassage med forskellige trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Ved første besøg hos zoneterapeuten har man en grundig samtale omkring ens problematik, fødderne undersøges og behandling opstartes. Terapeuten lægger herefter en behandlingsstrategi og ofte rådgives der også i brug af vitaminer og mineraler, urter og/eller homoepatisk medicin. Reaktionerne kan være mange undervejs i et behandlingsforløb. Umiddelbart efter en behandling vil man oftest have det rigtigt godt, man er afslappet og mange føler en lethed i kroppen. Herefter kan der komme en behandlingsreaktion hvor man kan føle sig træt, få øget tarmfunktion, gamle symptomer kan blusse kortvarigt op og der kan komme lette influenzalign. symptomer. Dette er blot en naturlig reaktion og er forbigående.

Hvor mange behandlinger der skal til er ikke givet på forhånd, der skal dog som minimum opstå en bedring efter de første 4 gange, for at man vil fortsætte behandlingen.

Man behøver dog ikke at have en konkret problematik for at modtage zoneterapi. Mange benytter også zoneterapi som en forebyggende og vedligeholdende behandling, og ligeledes blot som velvære i en måske ellers travl hverdag.

Husk at medbringe følgende til hver behandling

Til hver behandling medbringes lagen (eller stort håndklæde) samt det gule sygesikringsbevis/sundhedskort. Til første behandling medbringes endvidere en henvisning, såfremt man har fået en med fra sin læge.

Tidsbestilling og afbud

Du kan bestille eller aflyse en tid ved at ringe på

tlf.: +45 86481219

Kontakt Auning Fysioterapi

Afbud skal ske senest dagen før den planlagte behandling.

Der kan ikke ske tidsbestilling eller afbud pr. mail.