Fysioterapi

med henvisning

Behandling med henvisning

 

Inden du ankommer

Hos Auning Fysioterapi og Træning har vi overenskomst med sygesikringen. Du kan dermed modtage behandling med sygesikringstilskud, hvis du har fået en henvisning fra din læge. Har du en henvisning, skal du stadig betale en patientandel. Se priser her.

Når du får en henvisning til fysioterapi fra din læge vil din henvisning ligge på Den Nationale Henvisningsformidling DNHF. Du skal selv kontakte den Fysioterapi klinik, hvor du ønsker din behandling skal foregå.  Vi vil derefter hente din henvisning fra DNHF.

HUSK at opstarte dit behandlingsforløb indenfor 3 måneder efter din læge har lavet din henvisning, da den ellers ikke længere er gældende.

Med en henvisning fra lægen er der ingen begrænsning på antallet af behandlinger. Dog skal henvisningen fornyes efter et år.

Klinikken er omfattet af kapacitetsbegrænsning og der kan derfor i visse perioder være ventetid på behandling med henvisning og sygesikringstilbud. I disse perioder vil det forsat være muligt at modtage behandling uden sygesikringstilskud og dermed fuld egenbetaling. Se Fysioterapi uden sygesikringstilskud.

 

Klar til at starte 

Hos Auning Fysioterapi og Træning har vi en bred faglig kunnen indenfor fysioterapi. De enkelte fysioterapeuter har specialiseret sig i specifikke områder. Derfor er det vigtigt, at du oplyser os om din skade eller problem, så du kommer til den rette fysioterapeut fra starten.

Ved første konsultation vil din fysioterapeut tage udgangspunkt i en grundig undersøgelse og føre det i din journal. Efterfølgende lægger I sammen en plan for behandlingsforløbet ud fra dine målsætninger med behandlingen og fysioterapeutens faglige erfaring.

Når behandlingsforløbet afsluttes vil fysioterapeuten, med din tilladelse, sende en epikrise til din læge, hvori behandlingsforløbet er beskrevet.

Kontakt os for at booke en tid