Udvidet rygudredning

Rygudredning

Hos Auning Fysioterapi og Træning tilbyder vi Udvidet rygudredning.

To af vores erfarne fysioterapeuter har deltaget i efteruddannelse og er godkendt af Region Midtjylland med henblik på, at tilbyde vores patienter Udvidet rygudredning.

Udvidet rygudredning er et supplerende tilbud til lægens undersøgelse og har til formål at afdække og klassificere patients tilstand. Der gives en nærmere vurdering af, hvilket tilbud patienten fremadrettet skal tilbydes.

Der kræves henvisning fra lægen til Udvidet rygudredning.

Med en henvisning til Udvidet rygudredning skal patienten tilbydes undersøgelse hos fysioterapeuten indenfor en uge efter henvisningen fra lægen er givet. Der er afsat ekstra tid til rygudredningen.

Før undersøgelsen modtager patienten en mail med uddybende spørgsmål til sin rygproblematik. Dette spørgeskema kan også laves på klinikken.

Når undersøgelsen er udført, sender fysioterapeuten en rapport til patientens læge, hvori rygudredningens resultat og relevante forslag til videre forløb beskrives.

Målgruppen til Udvidet rygudredning er rygpatienter med eller uden rodpåvirkning samt non-specifikke lænderygs tilstande.

Fysioterapeuterne Tina Hørning Jensen og Lene Friis er godkendt til at lave en Udvidet rygudredning.

Kontakt os for at bestille en tid